
عنوان | پاسخ | بازدید | توسط |
تالار گفتگو سی ام پانک نیوز | 40404 | 50816 | armin |
تالار مدیریت سی ام پانک نیوز | 34 | 256 | sam |
تالار پیش بینی مسابقات پانک نیوز | 4 | 138 | yashar |
تالار اطلاعیه سی ام پانک نیوز | 2 | 126 | yashar |
تالار کل کل و رقابت شو راو | 13907 | 41600 | yashar |
تالار ثبت مسابقات سی ام پانک نیوز | 0 | 99 | yashar |
تالار کل کل و رقابت پی پر یو ها | 20515 | 50631 | rey |
تالار کل کل و رقابت شو اسمک دون | 10807 | 39181 | sam |
- بازدید : (259)
گزارشی جدید از موقعیت مالی کمپانی
متن در ادامه مطلب
فرض کنید شما با جیبی پر از پولT همراه تعدادی از دوستان عازم سفر شدید اما بین راه دو نفر از اونا جا میزنند و دونگ خودشون از هزینه ی سفر رو پس میگیرند و میرند. در این صورت شما هزینه ی بیشتری بابت سفر میپردازید اما چون پول کافی همراهتون هست ، مسافرتتون رو نیمه کاره نمیگذارید.
این موقعیتی هست که الان برای دبلیو دبلیو ایی پیش اومده. یعنی مکمنها الان دارند دو برابر بیشتر هزینه میکنند تا برنامه ها رو برگزار بکنند چون شرکاشون رفتند اما اونا اونقدر پول دارند که این چیزا مانع از ادامه ی فعالیتشون نمیشه.
شاید بگید که به زودی ممکنه افراد جدیدی جای سهام داران قبلی رو بگیرند اما گزارش ارزش سهام کمپانی اصلا خوشایند نیست تا کسی رو ترغیب به شراکت با مکمنها بکنه.
مثلا همین دیشب، باز هم افت شدیدی دامنگیر سهام کمپانی شد و از 47 دلار به 40 دلار سقوط کرد. البته الان کمی بهتر شده و در حوالی 43 دلار نوسان داره ولی یعید به نظر میرسه که بتونه رشد بکنه. در این صورت ایا شما حاضرید روزی سرمایه گذاری بکنید که روز به روز داره ارزونتر میشه؟
- اخبار جدید از دنیای رستلینگ برای چند روز اخیر
- ریتینگ داینامایت گذشته
- لینکهای تماشای زنده و اخبار دینامیت 17 اگوست 2022
- رسلمنیا ۳۹ رکورد بلیط فروشی را زد
- لینکهای تماشای زنده و اخبار ان ایکس تی 16 اگوست 2022
- بری وایت درراو حضور داشت؟+ثبت مچ جدید برای کلش د کسل
- اخبار راو 15 اگوست 2022
- مراسم درفت امسال بعد از ppv کلش ات دکستل انجام می شود!
- آپدیت بر وضعیت ناکاموارا و میرو
- بخش های ثبت شده برای راو 15 و اسمکدان 19 آگوست 2022
سلام آقا مهدی، در اینکه سهام شرکت ارزش خودشو از دست داده و روز به روز افت میکنه، هیچ شکی نیست، اما از یه منظر دیگه بخوای نگاه کنی که دقیقا مشابه وضعیت فعلی آمریکا توی خاورمیانه هستش، پدیده گاو شیرده عرب را می بینی!!!! اصلا میدونی اندر حکایت رویداد عربستان، واسه همین پرکردن تراز مالی کمپانی هستش؟؟!!!! جناب وینس مکمن با افت سهام شرکت و هزینه های بیشتر مواجه میشه، اما هیچ جای نگرانی واسه شخص مدیر نیست چون عرب ها را می دوشه، اما واسه سهامدار وضعیت خطرناکه. یه شب رویداد عربستان، درآمد چندتا رسلمنیا را واسه شرکت داره.
رویداد عربستان، تراز مالی را بالانس میکنه.
منم در مقاله سعی کردم به این مفاهیم شاره کنم