آخرين ارسال هاي تالار گفتمان
کمی طاقت داشته باشید...
عنوان پاسخ بازدید توسط
40515 61124 amir1383
14150 49937 rey
34 1454 sam
20515 59768 rey
10807 49641 sam
دلایل بی انگیزگی در راه رسیدن به اهداف
  • بازدید : (128)


۷ کلید جدید برای رسیدن به موفقیت!


دلایل بی انگیزگی در راه رسیدن به اهداف

متن در ادامه مطلب

مهدی:

من خودم خواستم این بخش متفرقه در وب باشه.

لطفا کسانی که علاقه ندارند نخونند


نویسنده:

محمدرضا


همیشه در ابتدای کار پر انرژی و با انگیزه هستیم اما هر چه زمان بیشتری میگذرد بی انگیزگی در وجود ما بیشتر نقش میبندد اما چاره چیست ؟ چگونه میتوانیم در مسیر موفقیت با انگیزه بمانیم
تنها کلید موفقیت این است که آستین‌ها را بالا بزنید و برای دستیابی به هر خواسته و هدفی که در زندگی دارید،دست به کار شوید.به هر حال قرار نیست موفقیت با پای خودش به سراغتان بیاید،بلکه باید از جا برخیزید و برای تحقق اهدافی که در سر دارید،دست به کار شوید. در این مقاله به شما کمک می‌کنیم دلایل بی انگیزگی تان را پیدا کرده و بتوانید با هر کدام به درستی برخورد کنید.
گاهی اوقات ما اهدافی را داریم اما به دلایلی نامعلوم انگیزه‌ی خود را از دست می‌دهیم.بهترین راه برای رسیدن به هدف، داشتن انگیزه‌ی کافی و شناخت عوامل از بین برنده‌ی انگیزه است.
 _دلیل اول بی انگیزگی : نداشتن هدف و مسیر مشخص
چنانچه هدف یا خواسته‌ی مشخصی نداشته باشید، انگیزه‌ای هم برای دست به کار شدن نخواهید داشت. واقعیت این است که اگر تصویر واضحی از مقصد مورد نظرتان باشید، زندگی برایتان یکنواخت و کسالت‌بار می‌شود و در این صورت برای دست به کار شدن، احساس نیاز نمی‌کنید.
بهتر است ابتدا ببینید، در زندگی خود چه خواسته‌ای دارید و چه هدفی را دنبال می‌کنید؟ دلتان می‌خواهد در زندگی‌تان، چه تجربیاتی کسب کنید و می‌خواهید چه میراثی از خود به جا بگذارید ونسل آینده چگونه از شما یاد کنند؟
_»  دلیل دوم بی انگیزگی : بی‌میلی
هرگاه از انگیزه سخن به میان می‌آید، در واقع دلیل یا چرایی انجام یک کار اهمیت پیدا می‌کند. اگر چه گاهی اوقات خواسته یا هدف مشخصی دارید، میل و رغبت چندانی برای دنبال کردن خواسته‌ی خود و رسیدن به سر منزل مقصود ندارید.
درست در چنین وضعیتی است که بی‌انگیزگی به سراغتان می‌آید و شما را از دنبال کردن خواسته و هدفی که دارید، باز می‌دارد.در چنین شرایطی، بهتر است به دنبال دلایل مهم‌تر و مؤثرتر باشید تا در سایه‌ی انگیزه،به خواسته‌تان تحقق ببخشید.
همچنین می‌توانید خواسته یا هدفی دیگر را برای خود برگزینید، هدفی که در واقع انگیزه بخش باشد و شور و شوق حرکت را در وجودتان زنده کند.
_دلیل سوم بی انگیزگی : سریع جواب نگرفتن
گاهی اوقات افراد انتظار دارند در مدت زمان بسیار کوتاهی از کارها و اقداماتی که انجام داده‌اند،نتیجه بگیرند.به طور مثال، یک رژیم غذایی مشخص را در برنامه‌ی خود قرار می‌دهند اما پس از گذشت دو ماه،همین که نتیجه‌ی دلخواهشان حاصل نمی‌شود،دیگر از آن رژیم غذایی پیروی نمی‌کنند و آن را رها می‌کنند.
بهتر است برای پیگیری خواسته یا هدفتان،یک زمان‌بندی منطقی و واقع‌بینانه در نظر بگیرید و هر اقدامی را درست در زمان و مکان مناسب خود انجام دهید.


راز موفقیت on Instagram: “#راز_کائنات #راز_ثروت #راز_موفقیت #راز #قانون_جذب  #قانونجذب #توانایی #توانستن #موفقیت #ثرو… | Hard work quotes, Pretty  quotes, Work quotes


_دلیل چهارم بی انگیزگی :نداشتن پشتیبان
هرگاه احساس کنید کسی باورتان ندارد و برای اطرافیانتان فرقی ندارد که به خواسته یا هدفتان برسید،بی‌انگیزگی به سراغتان می‌آید و پیمودن راه برایتان سخت و دشوار می‌شود،بهتر است در بین اطرافیانتان به دنبال افرادی باشید که همراهی‌تان می‌کنند و شما را به دنبال کردن راهی که پیش رو دارید،تشویق می‌کنند.(سعی کنید با افرادی که به شما روحیه می دهند نشست و برخاست کنید وبا امرار ومعاش با وکسانی که روحیه منفی بهتون میدهند اجتناب کنید
شاید باورتان نشود، اما همراهی و تشویق دیگران تأثیر به سزایی دارد
_دلیل پنجم بی انگیزگی : خود را باور نداشتن
گاهی اوقات در ابتدای راه،چنان انگیزه‌ای در وجودتان موج می‌زند که حرکت در مسیر تعالی و پیشرفت را با کار و تلاش فراوان آغاز می‌کنید اما چون خودتان را باور و به قابلیت‌های خود،برای تحقق خواسته‌هایتان ایمان ندارید،شک و تردید در وجودتان نمایان می‌شود و از کار و تلاش دست برمی‌دارید.درست در همین لحظه است که با خود می‌گویید:«از همان اول می‌دانستم که نمی‌توانم…)
واقعیت این است که هرگاه افسارتان را در اختیار افکار منفی قرار می‌دهید،آرام آرام شک و دودلی در وجودتان لانه می‌کند و نهال انگیزه در وجودتان پژمرده می‌شود.بهتر است هرگاه فرصت پیدا می‌کنید،به خواندن مطالب و کتاب‌هایی بپردازید که حس اعتماد به نفس را در وجودتان زنده می‌کند و شما را به پیمودن راه و رسیدن به سر منزل مقصود وا می‌دارد.
اگر برایتان امکان دارد با افرادی نشست و برخاست کنید که خواسته یا هدف مشابه شما داشته‌اند و به آن دست یافته‌اند.
_ دلیل ششم بی انگیزگی : ضعف جسمانی

به طور حتم،شنیده‌اید که عقل سالم در بدن سالم است، گاهی اوقات انگیزه‌ی بسیار بالایی دارید،اما به دلیل ضعف جسمانی نمی‌توانید آنگونه که شایسته است،خواسته‌ی خود را پیگیری کنید.پس بهتر است از خود مراقبت کنید،خوب غذا بخورید،ورزش کنید و مراقب سلامتی‌تان باشید.
تردیدی نیست،اگر بدنتان سرشار از انرژی باشد، تند و سریع از خواب برمی‌خیزید و از همان اول صبح دست به کار می‌شوید اما اگر بدنتان ضعیف باشددر نخستین
ساعات روز احساس خستگی می‌کنید.
_ دلیل هفتم بی انگیزگی : عدم تمرکز
هرگاه خواسته یا هدفی را دنبال می‌کنید،مسائل و موضوعاتی پیش می‌آیند که تمرکزتان را به هم می‌زنند و مانع از آن می‌شوند که خواسته‌ی خود را پیگیری کنید.اگر به این مسائل فرعی بها بدهید و به آن‌ها توجه کنید،از ادامه‌ی راه باز خواهید ماند و به تدریج بی انگیزگی گریبان شما را خواهد گرفت.

برای اینکه گرفتار مسائل حاشیه‌ای نشوید،مرتب اقدامات و کارهایی را که انجام می‌دهید، ارزیابی کنید.ببینید هر اقدامی که در حال حاضر انجام می‌دهید،شما را به خواسته و هدفتان نزدیک‌تر می‌سازد یا شما را از آن دور می‌کند.


ده راز موفقيت در زندگی | راز زندگی | روانشناسی موفقیت - ثروت آنلاین


 _دلیل هشتم بی انگیزگی : بی‌حوصلگی
اغلب اوقات داشتن یک تصویر کلی از مقصد مورد نظرتان،هیجان و انگیزه‌ی بیشتر را ایجاد می‌کند تا این که خود را به جزئیات کار مشغول کنید،با این حال،برای اینکه تصویر درستی از مبدأ و مقصد داشته باشید،توجه به جزئیات هم ضروری به نظر می‌رسد اما این گونه مسائل نباید موجب دلزدگی شما از کار شود.به عنوان مثال،اگر به دنبال کاهش وزن باشید و دویدن برایتان کسالت‌بار و ملال‌آور شود،به تدریج انگیزه‌ی خود را از دست خواهید داد.

در این صورت باید به دنبال یک فعالیت جایگزین باشید که همان تأثیر دویدن را داشته باشد و با سوزاندن چربی‌های اضافی بدنتان، سبب کاهش وزن شود.

همچنین اگر قصد دارید کسب و کار تازه‌ای راه بیندازید و به همین علت باید چندین کار خسته کننده و کسالت‌بار را انجام بدهید،بهتر است افرادی را به کار بگیرید تا این کارها را انجام بدهند.
_ دلیل نهم بی انگیزگی : افراد بدبین
افراد منفی‌باف همچون علف‌های هرزی هستند که چشمه‌ی جوشان انگیزه را در وجودتان می‌خشکانند. این عده از افراد،مرتب از یأس و ناامیدی حرف می‌زنند و سبب بی انگیزگی در شما میشوند. هر چه از دستتان برمی‌آید، انجام دهید تا این افراد در پیرامونتان نباشند، تا آنجا که برایتان امکان دارد، با افراد بدبین و منفی‌باف نشست و برخاست نداشته باشید.

«از انسان‌هایی که مدام آمال و آرزوهایتان را کوچک می‌شمارند،دوری کنید.انسان‌های کوچک همیشه کارشان همین است اما با بزرگان نشست و برخاست کنید که همنشینی با آنان شما را به بزرگی می‌رساند.
 _دهمین دلیل بی انگیزگی : برنامه‌ی مشخص نداشتن
چنانچه برنامه‌ی شفاف و مشخصی نداشته باشید،فقط وقت و انرژی خود را تلف خواهید کرد. تردیدی نیست که اگر بخواهید به مقصد مورد نظرتان برسید، باید یک برنامه‌ی شفاف و یک نقشه‌ی راه دقیق داشته باشید.در غیر این صورت پس از مدتی متوجه می‌شوید که نه تنها به هدفتان نزدیک‌تر نشده‌اید بلکه در تمام این مدت،وقت و انرژی خود را هدر داده‌اید.به این ترتیب، یأس و ناامیدی به سراغتان می‌آید و به بی انگیزگی دچار میشوید. پس بهتر است یک برنامه‌ریزی دقیق داشته باشید و در چارچوب آن عمل کنید.

«هر کس برنامه‌ریزی نداشته باشد، به چیزی جز شکست نمی‌اندیشد».

رمز موفقیت داشتن هدف است، اما شناخت موانع نیز از اولویت و اهمیت بسیار بالایی برخوردار است. هر چقدر شما نسبت به مسیر خود شناخت داشته باشید، خواهید توانست به خواسته‌ها و اهداف خود دست یابید. موانع راه خود را شناخته و در جهت رفع آن کوشا باشید.


مطالب مرتبط
بخش نظرات این مطلب
آخرین نظرات ثبت شده برای این مطلب را در زیر می بینید:
  • رسول گفته: رسول می‌گه:
    این نظر در تاریخ 1399/06/31 و 7:50 دقیقه ارسال شده.

    ممنون جالب بود

    پاسخ : منم خیلی استفاده کردم
    دم محمد رضا گرم

شما نیز نظری برای این مطلب ارسال نمایید:
کد امنیتی رفرش